2017. január 1., vasárnap

Top 5 bejegyzés: kedvenceitek 2016-ból

A 2016-os év zárásaként összegyűjtöttem a legnézettebb posztokat az idei évből. Bár aktivitásom inkább az év második felére tehető, ezentúl szeretnék rendszeres tartalommal jelentkezni. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy létrehoztam egy Facebook oldalt Nektek ehhez a bloghoz. Azért érdemes csatlakozni, mert plusz tartalomként megosztom veletek azokat a munkáimat is, amikből időhiány miatt nem készül(t) részletes leírás. Nem titkolt célom egy közösség kialakítása, akikkel meg lehet osztani a tapasztalatokat, és inspirációt lehet gyűjteni. Szóval ha van kedvetek, gyertek segíteni és erősíteni a csapatot! :)

De akkor jöjjenek az idei év kedvencei tőletek:


1. Rendhagyó adventi koszorú
A legtöbben ezt a bejegyzést néztétek meg, ami nem meglepő a bevezetőben említettek miatt. Igaz, most már nem aktuális, de ha megtetszett,  még mindig elmentheted következő adventig a kedvenceid közé.




Huuu... hát igen! A tavalyi évem legnagyobb projektje. Párom lepett meg vele születésnapom alkalmából (már előre félek a következőtől), és óriási dolog volt számomra, hogy elkészült. És úgy tűnik titeket is érdekelt. De ha mégsem láttad, akkor most itt elolvashatod a részleteket illetve a hozzá készült videót is megnézheted.



Mit is gondolok a Helloweenról, és miért született meg a törött porcelánbaba - olvasd el a fenti linken!



Nem kell drága bizsut venned, készítsd el magad alkalomhoz illően! Szintén izgalmasnak véltétek ezt a bejegyzést, remélem ti is készítettetek hasonlót. :)



Eme remek elfoglaltságot taglaló bejegyzést is kedveltétek az idén, úgyhogy szeretnék még folytatást hozzá a Facebook oldalamon újabb ötletbizsergető képekkel.



Remélem inspiráló volt számotokra ez az összeállítás. 
Alkotásban gazdag boldog új évet kívánok Nektek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.